Interviu on-line

Atentie! Doar completand acest interviu online va exista posiblitatea unui interviu fata in fata.

Va multumim pentru interesul pe care il aveti fata de firma noastra!

Mai jos sunt cateva intrebari la care va rugam sa ne raspundeti cat mai sincer.

 

Doua detalii sunt FOARTE IMPORTANTE si trebuie mentionate inca de la inceput:
– acesta este un job in care se cer rezultate cat mai bune, se pune presiune pentru obtinerea lor iar salariul este pe masura rezultatelor; trebuie stiut de la bun inceput faptul ca daca nu sunteti tipul de persoana care sa-si doreasca performanta si care sa iasa constant din zona de confort, cel mai probabil nu sunteti potrivit pentru acest tip de job datorita presiunii ce se va pune pe dumneavoastra
NU exista raspunsuri corecte sau gresite la intrebarile de mai jos, tot ceea ce conteaza este felul in care dumneavoastra vedeti lucrurile

 

Scopul acestui interviu online este acela de a nu irosi timpul dumneavoastra si a reusi sa ne cunoastem cat mai rapid.

!!! Daca stiti ca sunteti un om de actiune care isi doreste sa se autodepaseasca constant si este motivat de rezultatele pozitive, este posibil ca acesta sa fie jobul potrivit pentru dumneavoastra.

 


Un raspuns lung nu inseamna neaparat ca este cel potrivit. Scrieti doar asa cum ganditi!


1. 
Nume, prenume, e-mail, nr. telefon

2. 
Ce v-a motivat cel mai mult la vreun job si ce v-ar placea sa gasiti in urmatorul?

3. 
Intampinati o situatie in care clientul va tot evita. Spune ca este in sedinta sau ca nu este la lucru sau ca lucreaza ok deja cu altcineva insa noi trebuie sa obtinem acel contract. Cum procedam?

4. 
La noul job se va pune presiune pe dumneavoastra si veti fi atent monitorizat deoarece vor fi necesare schimbari dese ale strategiei de a actiona in piata. Cum vedeti acest lucru?

5. 
Ati facut o greseala mare si nu ati observat decat la final. Cum procedati?

6. 
Considerati ca sunt necesare pentru dumneavoastra cursuri pentru a perfectiona abilitatile de vanzare si relationare cu oamenii?

7. 
Masina de serviciu este monitorizata prin sistem GPS. Cum vedeti acest aspect?

8. 
In momentul de fata ce job aveti si ce va nemultumeste la acesta?

9. 
Care este principalul motiv pentru care doriti sa renuntati la jobul actual?

10. 
Exista situatii in care trebuie sa reveniti de multe ori la un client pentru a obtine un contract cu acesta insa niciodata nu este garantata reusita. Cum vedeti situatia aceasta?

11. 
La acest job se vor primi foarte multe refuzuri din partea clientilor si vor exista momente cand pare ca nimic nu merge. Considerati ca sunteti o persoana puternica ce poate suporta multe 'nu'-uri si nu isi pierde speranta?

12. 
In mod repetat sunam un client si acesta tot nu raspunde la telefon. Ce vom face?

13. 
Ajungeti la un client unde portarul nu va permite accesul in interior. Cum procedati? (nu se cunosc datele de contact ale clientului deci nu il putem suna)

14. 
Intr-o situatie in care trebuie sa fiti pe teren/la birou se intampla ca in acelasi timp un prieten sa va ceara ajutorul cu o problema personala cum procedati? Stiti deja ca managerul dumneavoastra este o persoana permisiva si aveti un program destul de flexibil.

15. 
Ajungem la un client insa acesta spune ca deja lucreaza cu cineva si este multumit. Pe noi ne-ar costa mult timp sa-l convingem insa are potential ca si client. Cum procedam in aceasta situatie?

16. 
Descrieti o situatie in care a trebuit sa convingeti un client reticent. Cum ati procedat?

Va multumim pentru raspunsuri si apreciem sincer timpul pe care ni l-ati acordat!