Colectare Deseuri Voluminoase

Activitatea de colectare deseuri voluminoase poate fi o provocare, atât pentru gospodării, cât și pentru afaceri. Mobila veche, electrocasnicele defecte sau obiectele mari și grele sunt dificil de transportat și eliminat. Din fericire, compania noastră vă oferă soluții eficiente și ecologice pentru colectarea și reciclarea acestor deșeuri.

Ce sunt Deseurile Voluminoase?

Deșeurile voluminoase includ obiecte de mari dimensiuni care nu pot fi colectate prin serviciile standard de salubritate. Printre acestea se numără:

 • Mobilier uzat (canapele, dulapuri, mese, scaune)
 • Echipamente electrocasnice (frigidere, mașini de spălat, televizoare)
 • Materiale de construcții și demolări
 • Obiecte de mari dimensiuni rezultate din activități domestice sau comerciale

Aceste tipuri de deșeuri necesită o gestionare specializată datorită dimensiunilor și greutății lor.

colectare deseuri voluminoase

Serviciile Noastre de Colectare Deseuri Voluminoase

La Lion Recycle, ne dedicăm să oferim soluții rapide și eficiente pentru colectarea și reciclarea deșeurilor voluminoase. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să gestioneze întregul proces, de la preluarea deșeurilor până la eliminarea lor responsabilă.

Procesul nostru de colectare deseuri voluminoase implica:

 1. Programarea Colectării: Contactați-ne pentru a programa o colectare. Ne vom adapta programului dumneavoastră pentru a vă oferi o experiență fără stres.
 2. Evaluarea Deșeurilor: Evaluăm tipul și volumul deșeurilor pentru a determina cel mai eficient mod de colectare și transport.
 3. Transport si colectare deseuri voluminoase: Echipa noastră vine la locația dumneavoastră pentru a încărca deșeurile în vehiculele specializate și a le transporta către centrele de reciclare.
 4. Reciclare și Eliminare Responsabilă: Ne asigurăm că toate deșeurile sunt gestionate în mod ecologic, reducând impactul asupra mediului prin reciclare și eliminare corectă.

De ce noi pentru colectare deseuri voluminoase?

Profesionalism și Eficiență

Cu ani de experiență în domeniul gestionării deșeurilor, echipa noastră oferă servicii rapide și de înaltă calitate. Ne asigurăm că fiecare client primește atenția și soluțiile de care are nevoie.

Angajament față de Mediu

Suntem dedicați protejării mediului înconjurător. Toate deșeurile colectate sunt reciclate sau eliminate conform reglementărilor în vigoare, contribuind astfel la un mediu mai curat și mai sănătos.

Flexibilitate și Confort

Înțelegem că fiecare client are nevoi unice. Oferim servicii personalizate și programări flexibile pentru a vă facilita gestionarea deșeurilor voluminoase fără inconveniente.

Tarife Competitive

Oferim tarife competitive și transparente pentru serviciile noastre, asigurându-ne că primiți cea mai bună valoare pentru banii investiți.

Contactați-ne oricand!

Nu lăsați deșeurile voluminoase să vă încurce sau să afecteze mediul înconjurător. Contactați-ne astăzi pentru a programa o colectare și pentru a afla mai multe despre cum putem să vă ajutăm să gestionați eficient și ecologic deșeurile voluminoase.

[Datele de Contact]

 • Telefon: 0770.489.065
 • Email: contact@lionrecycle.ro
 • Adresă: str. Preciziei, nr. 7, sector 6, Bucuresti

Alăturați-vă celor mulți care au ales serviciile noastre de colectare deseuri voluminoase pentru servicii de colectare deșeuri voluminoase de încredere și prietenoase cu mediul. Împreună, putem face o diferență pozitivă!