Misiunea noastra

reciclare-deseuri-bucuresti-sector-6Misiunea noastra este foarte bine definita.

Intr-o societate in care se produce din ce in ce mai mult si se consuma pe masura, unde totul devine din ce in ce mai complex, folosim ambalaje pentru cumparaturile online (si nu numai) pe care le facem pentru scurt timp dupa care le aruncam. Acest lucru are un impact extrem de mare asupra mediului inconjurator si a devenit imperios necesar pentru a se face ceva in acest sens astfel incat problema sa nu excaladeze si mai mult si pentru a-i minimiza impactul in viitor.

Noi, cei de la Lion Recycle, ne propunem sa ajutam atat firmele mari cat si persoanele fizice sa colecteze selectiv deseul produs urmand a fi dat catre reciclare. Acest lucru aduce beneficii uriase pe termen lung mediului in care traim si in acelasi timp me ajuta sa evoluam deoarece suntem mai odornati si mai responsabili pentru ceea ce lasam copiilor nostri.

 

Suntem aici pentru a va putea indruma astfel incat sa facilitam acest proces iar efortul dumneavoastra sa fie unul cat mai mic.

 

oras curat bucuresti

Din pacate in Romania o mica parte din deseul ce poate fi reciclat se si recicleaza, restul fiind dus la groapa de gunoi. Uniunea europeana ne obliga incepand cu anul 2015 sa reciclam un anumit procent din ambalajele pe care le generam, altfel, exista sanctiuni foarte mari.