rsvp

 


Un raspuns lung nu inseamna neaparat ca este cel potrivit. Scrieti doar asa cum ganditi!


1. 
Nume, prenume, e-mail, nr. telefon

2. 
Ce v-a motivat cel mai mult la vreun job si ce v-ar placea sa gasiti in urmatorul?

3. 
Intampinati o situatie in care clientul va tot evita. Spune ca este in sedinta sau ca nu este la lucru sau ca lucreaza ok deja cu altcineva insa noi trebuie sa obtinem acel contract. Cum procedam?

4. 
La noul job se va pune presiune pe dumneavoastra si veti fi atent monitorizat deoarece vor fi necesare schimbari dese ale strategiei de a actiona in piata. Cum vedeti acest lucru?

5. 
Ati facut o greseala mare si nu ati observat decat la final. Cum procedati?

6. 
Considerati ca sunt necesare pentru dumneavoastra cursuri pentru a perfectiona abilitatile de vanzare si relationare cu oamenii?

7. 
Masina de serviciu este monitorizata prin sistem GPS. Cum vedeti acest aspect?

8. 
In momentul de fata ce job aveti si ce va nemultumeste la acesta?

9. 
Care este principalul motiv pentru care doriti sa renuntati la jobul actual?

10. 
Exista situatii in care trebuie sa reveniti de multe ori la un client pentru a obtine un contract cu acesta insa niciodata nu este garantata reusita. Cum vedeti situatia aceasta?

11. 
La acest job se vor primi foarte multe refuzuri din partea clientilor si vor exista momente cand pare ca nimic nu merge. Considerati ca sunteti o persoana puternica ce poate suporta multe 'nu'-uri si nu isi pierde speranta?

12. 
In mod repetat sunam un client si acesta tot nu raspunde la telefon. Ce vom face?

13. 
Ajungeti la un client unde portarul nu va permite accesul in interior. Cum procedati? (nu se cunosc datele de contact ale clientului deci nu il putem suna)

14. 
Intr-o situatie in care trebuie sa fiti pe teren/la birou se intampla ca in acelasi timp un prieten sa va ceara ajutorul cu o problema personala cum procedati? Stiti deja ca managerul dumneavoastra este o persoana permisiva si aveti un program destul de flexibil.

15. 
Ajungem la un client insa acesta spune ca deja lucreaza cu cineva si este multumit. Pe noi ne-ar costa mult timp sa-l convingem insa are potential ca si client. Cum procedam in aceasta situatie?

16. 
Descrieti o situatie in care a trebuit sa convingeti un client reticent. Cum ati procedat?

Va multumim pentru raspunsuri si apreciem sincer timpul pe care ni l-ati acordat!

Ti-a placut articolul? ->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *