Despre noi

De ce Lion Recycle?

Vrem si facem tot posibilul sa venim cu solutii pentru toti clientii nostri, solutii cat mai avantajoase de ambele parti astfel incat sa obtinem o satisfacere cat mai mare a clientului.

Fiecare firma care se lupta cu diverse situatii, dezvoltare, logistica si multe altele iar grija deseurilor rezultate este un stres in plus care, conform legii, reprezinta un aspect foarte importanta ce nu poate fi ignorat si care in acelasi timp poate aduce foarte mari batai de cap.

Exact aici va putem ajuta!

Ne-am gandit ca daca am reusi sa implementam principiile in care credem si sa formam o comunitate a oamenilor care cred in reciclare, vom ajunge departe. Si ne bucuram ca nu suntem singurii care cred astfel.

schimbarea incepe cu tine - lion recycle bucuresti

La inceput, Lion Ricycle a fost doar o idee. Insa, in timp, a devenit un concept in care am investit si pe care ne-am propus sa-l dezvoltam.

Dincolo de asta, ne propunem sa formam o comunitate a celor care inteleg ce inseamna reciclarea si care cauta solutii pentru a face din micul colt de planeta in care locuiesc unul curat si prosper.

Totodata, iti punem la dispozitie experti care iti pot oferi consilierea necesara cu privire la materialele reciclate. Asa ca daca ai o intrebare sau pur si simplu nu stii cum se desfasoara procesul de reciclare, avem colegi care pot raspunde intrebarilor tale.

Acestea fiind zise, daca si tu vrei sa faci parte din comunitatea celor carora le pasa de mediul inconjurator si recicleaza, da-ne de veste!